Αναρτήθηκε από: Intelligent Technologies | 13 Οκτωβρίου, 2015

Εκπαιδευτικά σεμινάρια στη θερμογραφία.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό Infrared Training Center (ITC), διοργανώνει διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα “Εισαγωγή στην θερμογραφία και τις εφαρμογές της” και πενθήμερα «Θερμογράφου επιπέδου L1» με δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού μετά από εξετάσεις.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων περιλαμβάνει εισαγωγή στη θεωρία της θερμογραφίας, εκπαίδευση στον χειρισμό της θερμικής κάμερας σε εργαστηριακές ασκήσεις, εκπαίδευση στην επεξεργασία και ανάλυση των θερμικών εικόνων μέσω Η/Υ, καθώς και παρουσίαση τεχνικών και παραδειγμάτων από τον ενεργειακό έλεγχο των κτιρίων και άλλων εφαρμογών.

Τα εισαγωγικά σεμινάρια είναι διήμερα (16 ωρών) και μπορούν να γίνουν είτε καθημερινές είτε Σαββατο-Κύριακα μετά από συνεννόηση. Γίνονται στην Ελληνική γλώσσα και περιλαμβάνουν το υλικό του σεμιναρίου, 2 γεύματα και διαλλείματα καφέ. Στο τέλος παρέχεται δίπλωμα παρακολούθησης από το κέντρο εκπαίδευσης ITC (Infrared Trainning Center). Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και αποστέλοντάς την στην εταιρεία μας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες με μέγιστο αριθμό τα 15 άτομα. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να ενημερωθείτε για τυχόν προσφορές. Το επόμενο σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για τις 24 με 25 Οκτωβρίου 2015.

Δείτε το πρόγραμμα του διήμερου σεμιναρίου. Συμπληρώστε και στείλτε μας έγκαιρα την φόρμα συμμετοχής για το διήμερο σεμινάριο δηλώνοντας τις ημερομηνίες που σας βολεύουν.

Τα σεμινάρια «Θερμογράφου επιπέδου L1» είναι πενθήμερα και γίνονται στην Ελληνική γλώσσα. Περιλαμβάνουν το υλικό του σεμιναρίου, γεύματα και διαλλείματα καφέ. Στο τέλος γίνονται εξετάσεις και μετά από την επιτυχία του σε αυτές, ο εκπαιδευόμενος παραλαμβάνει πιστοποιητικό θερμογράφου επιπέδου L1. Το επόμενο σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για τις 22 με 26 Οκτωβρίου 2015.

Συμπληρώστε και στείλτε μας την φόρμα συμμετοχής για το πενθήμερο σεμινάριο εγκαίρως για την διασφάλιση της συμμετοχής σας. Δείτε το πρόγραμμα του πενθήμερου σεμιναρίου εδώ.

Διαβάστε το άρθρο «Γιατί να παρακολουθήσω εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Θερμογραφία;»

Μικρές εισαγωγικές παρουσιάσεις 3 ωρών πραγματοποιούνται κατά καιρούς, έτσι ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε, έχοντας μια καλύτερη εικόνα και άποψη. Συμπληρώστε και στείλτε μας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τη ημερομηνία της επόμενης παρουσίασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.


Kατηγορίες